Om oss

%d0%be%d0%b083Vi er en gruppe entreprenører som ønsker å gjøre internett til en bruksplattform for både kunde og firma, slik at du enkelt kan finne de personene som har mest til felles med det du har å tilby. Da vi oppdaget at det fantes få uformelle møtearenaer for B2B (business to business) og B2C (business to customer), bestemte vi oss for at dette var noe vi ville endre på. Her kan kunder og bedrifter møtes for en sikker innledning til en varig kommunikasjon og et gjensidig utbytte av hverandres potensiale.

Registrer deg for å knytte nye kontakter

Har du varer eller tjenester du vil selge eller kjøpe, er dette plassen for deg. Uansett om du ser etter bedrifter som har behov for det du tilbyr, eller søker nye kunder for å utvide din markedsplass kan du her komme i kontakt med de rette personene.

Målet er å skape et mangfold

%d0%be%d0%b084Vi jobber opp mot alle faggrupper, slik at du kan finne mye av det du leter etter her, og derfor er alle som vil øke sin turn-over på sin nettside like velkommen som de som leter etter gode aktører for dine behov. Forklar kort hva du og eventuelt din bedrift har å by på, slik at de som søker dine varer og tilbud enklere kan finne deg i vrimmelen av konkurrenter på nett. Jo flere ulike muligheter som finnes på denne nettsiden, jo flere besøkende vil vi trekke inn – og jo større er muligheten for at besøkende klikker seg videre til nettopp din nettside.

Kun seriøse aktører

Her hos oss skal det kun finnes seriøse tilbydere av varer og tjenester, og det er derfor viktig at du har en oppdatert nettside med relevant informasjon. Dette krever vi rett og slett for at besøkende skal få utbytte av å besøke butikker og tilbydere av tjenester som vi promoterer her. Dette gir alle en fordel i et konkurranseutsatt marked, og dermed regner vi med at de som finner sin plass her hos oss tar sitt ansvar på alvor.

Gi oss tilbakemeldinger

Dersom du ser et uutnyttet potensiale, en mulighet til forbedring eller dersom det oppstår problemer med nettsiden, ta kontakt med oss umiddelbart, slik at vi kan løse det snarest mulig. Slik unngår vi at besøkende blir avskrekket av små utfordringer som er enkle og raske å løse. God kommunikasjon er nøkkelen til suksess, og siden dette i bunn og grunn er formålet med nettsiden, håper vi at flyten skal være god mellom alle parter.